Brug for hjælp?

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

GRATIS LEVERING OVER 499,-

14 DAGES RETURRET

Har du tidligere haft en kundekonto? Så bedes du oprette en ny her eller i kassen i forbindelse med et køb.

KATEGORIER

SHAMPOO

SHAMPOO

Byd velkommen til vores nye, opdaterede produktserie fra E-line, som henvender sig til alle hårtyper med et bredt sortiment af shampoo, der indeholder naturlige ingredienser og plante ekstrakter.

Vi kan bl.a. tilbyde dig:
– Repair shampoo til tørt hår, der har et højt vitaminindhold og reparerer og tilfører ny energi til et tørt og livløst hår.
– Control shampoo til det krøllede hår, der ved hjælp af proteiner tilfører ny spændstighed og elasticitet til dine krøller.
– Colour shampoo fra farveserien, der har et ekstra højt indhold af antioxidanter til at beskytte din farve mod at falme. Perfekt shampoo til farvet hår.
– Til dem, der har gråt hår, kan vi anbefale Grey shampoo, der fjerner uønskede toner i håret og er med til at holde den grå farve flot og glansfuld.
– De blonde piger har mulighed for at vælge en shampoo til blond hår. Vores Blonde shampoo indeholder violet pigment, der er med til at ophæve de gullige toner. Den er    samtidig så mild, at den kan bruges dagligt uden at misfarve håret.
– Til dem, der har et kruset og uregerligt hår, findes der også en løsning – Control shampoo, som tæmmer og beroliger et vanskeligt hår.
– Tilhører du dem, der vasker håret dagligt, findes der selvfølgelig også en mild shampoo, der tilfører håret masser af vitaminer.
– Sidst men ikke mindst – er der vores Care Line serie mod fedtet hår og hårtab og til behandling af skælproblemer!

Udover dét, kan vi naturligvis også tilbyde et udvalg inden for balsam og hårkure og andre produkter, der hver især hjælper med at få det mest optimale ud af dit hår.

Er du stadig i tvivl om hvilken shampoo eller balsam/conditioner, der passer bedst til lige netop dit hår, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os – så kan vi i fællesskab finde den perfekte shampoo.

Alle produkter

Levering

Fragtpriser

Lynhurtig levering

Find os