Brug for hjælp?

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

GRATIS LEVERING OVER 499,-

14 DAGES RETURRET

Har du tidligere haft en kundekonto? Så bedes du oprette en ny her eller i kassen i forbindelse med et køb.

KATEGORIER

Hempz Haircare

Alle Hempz ® Couture og Hempz Bodycare produkter indeholder 100% ren økologisk Hamp Frø olie, en af naturens rigeste kilder til essentielle fedtsyrer (EFA), næringsstoffer og vitaminer, der fremmer keratin dannelsen i håret og forbedrer dit hårs styrke, tilstand og sundhed.

Hamp Frø er rige på vitaminerne E, C, B1, B2, B3 og B6. De indeholder omkring 25% protein, 30% kulhydrater, 15% næringsstoffer, 15% vigtige mineraler og 15% fibre. Hamp er en af de bedste kilder til essentielle fedtsyrer (EFA’er), med et perfekt 3:1 forhold af Omega-3 og omega-6 linolsyre, og indeholder 9 vigtige aminosyrer.
Industrihamp har ingen ulovlige anvendelser, og dyrkes til kommerciel brug i det meste af verden. Den indeholder ingen THC.

Hos Hempz Couture, er vi forpligtet til at producere luksuriøse hårplejeprodukter med høj kvalitet og professionelle formler. Når du bruger Hempz Couture, kan du være sikker på, at du ikke går på kompromis med sundheden og tilstanden af dit hår. Det er fordi Hempz Couture produkter er fremstillet af 100% ren økologisk hampfrø olie, en af naturens rigeste kilder til essentielle fedtsyrer (EFA), næringsstoffer og vitaminer. Alle produkterne er desuden farve sikre, sulfat-fri, gluten-fri, parabene-fri og 100% vegetabilske.

Alle produkter

Levering

Fragtpriser

Lynhurtig levering

Find os