Brug for hjælp?

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

GRATIS LEVERING OVER 499,-

14 DAGES RETURRET

Har du tidligere haft en kundekonto? Så bedes du oprette en ny her eller i kassen i forbindelse med et køb.

KATEGORIER

Hårfarver 60 ml (med ammoniak)

ER DU OGSÅ TRÆT AF DYRE SALONBESØG? – VI VEJLEDER DIG, SÅ DU KAN GØRE DET SELV!HELT ENKELT! (psst – og billigt)
Divina er en professionel permanent hårfarve, der dækker grå hår 70-100%. Med en lang holdbarhed, stor dækkeevne og utrolig glans er Divina én af de bedste hårfarver på markedet. Vi ønsker, at give dig muligheden for, at købe disse fantastiske farver og dermed flytte salonen hjem til dig selv, hvor du kan farve i rolige og hyggelige omgivelser. Har du brug for hjælp, er vi altid klar med gode råd og vejledning.
Ønsker du en mildere farvebehandling, så prøv vores ammoniakfrie permanente hårfarve Divina.pure, som er en skånsom og plejende hårfarve, men stadig permanent med lang holdbarhed. HUSK at Divina.pure farverne skal blandes med den specielle ammoniakfrie beize Divina.pure Activating cream.
OBS: FARVERNE ER PROFESSIONELLE HÅRFARVER OG SKAL BLANDES MED BEIZE FOR AT VIRKE!

FORKLARING TIL HVAD TALLENE I HÅRFARVEN BETYDER:Tonehøjden (Det tal farven starter med, f.eks 5,35): 1=sort, 2=blåsort, 3=mørkebrun, 4=brun, 5=lysbrun, 6=mørkblond, 7=blond, 8=lysblond, 9=ekstra lysblond, 10=platinblondAlle lysningsfarver ligger ca. på en tonehøjde 11. Det betyder tallene efter kommaet dvs. reflekserne:,1= ask(blå/grøn) – ,2=irriserende(violet) – ,3=gylden(gul) – ,4=kobber(orange) – ,5=mahogni – ,6=rød.Refleksen i farverne er delt op på flg. måde:Primærrefleksen er det tal, der står lige efter kommaet og den refleks der er mest af i farven. Sekundærrefleksen er det tal der står som nr.2 efter kommaet og den refleks der er mindst af i farven.Eksempel: 5,35 – 3-tallet er primær refleksen, dvs. den gyldne farve er der mest af og 5-tallet er sekundært 5,35, dvs. mahogni er der mindst af.Dette giver en Lysbrun gylden mahogni: lysbrun (5,35) gylden (5,35) mahogni (5,35).0 som refleks betyder:0 som primærrefleks =  Let – 0 som sekundærrefleks = intensEksempel: 7,40 = INTENS kobber blond, fordi 0 er sekundærrefleksen – Eksempel: 7,03 = LET gylden blond, fordi 0 er primærrefleksen. Dobbelt tal som refleks:Samme tal som både primær+sekundærrefleks = Dyb – Eksempel: 7,22 = DYB violet blond eller 7,44 = DYB kobber blond.

Alle produkter

Levering

Fragtpriser

Lynhurtig levering

Find os