Brug for hjælp?

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

GRATIS LEVERING OVER 499,-

14 DAGES RETURRET

Har du tidligere haft en kundekonto? Så bedes du oprette en ny her eller i kassen i forbindelse med et køb.

KATEGORIER

Skæl/hårtab/fedtet hår

Prøv vores skælshampoo – CSP Shampoo som er utrolig fugtighedsgivende samtidig med, at den fjerner skællaget. Vi har også en shampoo til forebyggelse af hårtab – HL Shampoo, som virker ved at stimulere blodcirkulationen i hovedbunden. Har du fedtet hår kan du med fordel prøve vores Fresh Shampoo, som renser og fjerner overskydende fedstof . En ideél teenageshampoo – teenagere har som oftest en lidt større produktion af sebum/fedstof ved hovedbunden og har derfor tendens til at fedte rigtig meget, også selvom de vasker håret hver dag. Her er det en god idé at bruge en afrensende shampoo, som samtidig plejer håret.

Når man skal købe en skælshampoo, er det utrolig vigtig at få defineret OM det overhovedet er skæl man har, eller om det eventuelt “bare” er tør hovedbund. Rigtig mange begår den fejl, at de partout køber en skælshampoo, fordi de drysser lidt fra hovedbunden, og så går det altså tit og ofte galt. Dét der er problemet, er, at hvis du blot har en tør hovedbund, men vasker håret i en skælshampoo, som er meget afrensende (fordi den skal rense skællaget af hovedbunden), så vil skælshampooen faktisk være medvirkende til at hovedbunden tørrer endnu mere ud! Netop fordi du renser hårdt af på noget der er tørt i forvejen. Kan du se logikken?!

Det er derfor yderst vigtigt, at man finder ud af, om det nu også er skæl eller om det er tør hovedbund, man har. Skæl er som oftest karakteriseret ved, at det sidder i flager (fedtede eller tørre), som sidder fast på håret. Dvs. det ser nærmest ud som om, at håret vokser ud gennem skælflagen og man skal faktisk trække skællet af håret. Tør hovedbund er mere “løs” i det. Dvs. når man kradser på det, drysser det meget eller lidt fra hovedbunden – og det er lige præcis dét, som mange ofte forveksler med skæl. Hvis du er i tvivl om du har det ene eller det andet så få en ekspert til at kigge på det, enten din frisør eller tag et smut op til lægen og få det vurderet.

Alle produkter

Levering

Fragtpriser

Lynhurtig levering

Find os