Brug for hjælp?

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

GRATIS LEVERING OVER 499,-

14 DAGES RETURRET

Har du tidligere haft en kundekonto? Så bedes du oprette en ny her eller i kassen i forbindelse med et køb.

KATEGORIER

Fint hår

Prøv vores Volume Shampoo, der indeholder ingredienser, der beskytter, blødgører og styrker håret ved at arbejde i den inderste struktur i håret. Den giver håret mere form og fylde og tynger ikke, selvom den samtidig plejer håret. Den trænger helt ind i håret og øger tykkelsen af hårets fibre. Styrker hårkarene og forebygger spaltede spidser.

Har du et fint og tyndt hår, er det en god idé at bruge en volumenshampoo for at få tilført fylde og volumen til håret. Man skal bare ikke regne med at shampooen alene kan gøre det. Selvom en god volumenshampoo selvfølgelig indeholder volumegivende ingredienser, er det ikke nok til at få håret til at fylde og ikke “klaske” sammen i løbet af dagen.

De fleste, der har et tyndt og fint hår, er også nødt til at bruge nogle gode setting/styling produkter for at få tilført den nødvendige volumen og for at få en frisure, der kan holde hele dagen. En skum/mousse er et rigtig godt produkt, fordi det er super nemt at arbejde med og meget nemt at fordele i håret. Mange kan også lide at bruge en volumenspray, da den også er meget nem at sprøjte i håret og føntørre i.

Det er lidt en smagssag, hvad man er til. Men vi vil altid anbefale, at man ikke nøjes med kun at stole på shampooens egenskaber. Brug også altid en god balsam/conditioner efter hårvask for at styrke og pleje det fine hår.

Alle produkter

Levering

Fragtpriser

Lynhurtig levering

Find os