Brug for hjælp?

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

GRATIS LEVERING OVER 499,-

14 DAGES RETURRET

Har du tidligere haft en kundekonto? Så bedes du oprette en ny her eller i kassen i forbindelse med et køb.

KATEGORIER

Exonda AIR4ONE M50 Comfort tørrehætte stativ version.

Original price was: 19.999,00 kr..Current price is: 17.500,00 kr..

SKU: 35000038

  • levering 3-5 dage
  • sendes fra producent

Ikke på lager

Yderligere produktinfo

AIR 4 ONE COMFORT SALON HÅRTØRER
Fleksibel tørrehætte til den naturlige tørring af classic
og moderne stile i salonen.
AIR 4 ONE COMFORT M50 salon hårtørrer er beregnet til professionelle brugere, der værdsætter gennemtænkte funktioner, moderne design og banebrydende tilbehør til deres salon. AIR 4 ONE COMFORT leverer høj tørreevne, når det er nødvendigt. Klassisk tørrefunktion, fortørring og en naturlig tørreproces er forsynet med 1350 watt, 152 dyser og ti temperaturindstillinger, for at tilfredsstille alle dine behov. Vores M50 tørrehætte passer blidt og pålideligt til klassiske vask-og-sæt-frisurer, moderne frisurer med naturlige bølger, tørring af langt hår og hårcurler med en diameter på op til 70 mm.

EXONDA AIR 4 ONE COMFORT tørrehjelm udmærker sig ved et åbent og moderne design, optimal bevægelsesfrihed i brug og enkel, brugervenlig betjening i salonen. En ægte, tysklavet velværeoplevelse for stylist og klient.

Tørrehjelm  bruges i kombination med ST 5 stativet som en mobil standenhed. EXONDA ST 5 stativet muliggør enkel og trinløs justering af stativets højde. Derudover sikrer de ekstra store standhjul et jævnt glid på tværs af forskellige overflader.

Anbefalet til dig

Levering

Fragtpriser

Lynhurtig levering

Find os