Brug for hjælp?

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

GRATIS LEVERING OVER 499,-

14 DAGES RETURRET

Har du tidligere haft en kundekonto? Så bedes du oprette en ny her eller i kassen i forbindelse med et køb.

KATEGORIER

Efalock Exonda Hairzon+ Klimazon Stativ

Original price was: 19.995,00 kr..Current price is: 17.000,00 kr..

SKU: 35000004

Ikke på lager

Yderligere produktinfo

Efalock Exonda Hairzon+ Klimazon Stativ

Efalock Exonda Hairzon+ Klimazon Stativ er en avanceret klimazon enhed, designet til at forbedre effektiviteten og kvaliteten af forskellige salonbehandlinger. Denne enhed kombinerer moderne teknologi med et stilfuldt design, hvilket gør den til et uundværligt værktøj for professionelle frisører.

Funktioner og Fordele

Efalock Exonda Hairzon+ er udstyret med et fleksibelt dreje- og hævesystem, der giver mulighed for nem justering af enheden i forhold til kundens position. Dette sikrer maksimal komfort og effektivitet under behandlingen.

Avanceret Temperaturstyring
Enheden tilbyder fem forskellige temperaturindstillinger, som kan tilpasses efter behov. Dette gør den velegnet til en bred vifte af salonbehandlinger, herunder farvning, permanent og lufttørring. Den præcise temperaturkontrol hjælper med at beskytte håret og optimere resultaterne af hver behandling.

Allround Anvendelse
Efalock Exonda Hairzon+ er ikke kun til styling; den kan også bruges til at accelerere kemiske processer som farvning og permanent. Dette sparer tid og forbedrer behandlingernes effektivitet, hvilket gør den ideel til en travl salon.

Stabilitet og Mobilitet
Stativet sikrer, at enheden står stabilt under brug, mens de robuste hjul gør det nemt at flytte den rundt i salonen efter behov. Dette kombineret med det moderne design gør den både praktisk og æstetisk tiltalende.

Information
  • moderne design
  • fleksibel dreje og hæve funktion
  • 5 forskellige temperaturer
  • kan anvendes til farve, permanent og luft tørring
  • levering 3-5 dage
  • sendes fra producent

Se Flere som denne HER

Anbefalet til dig

Levering

Fragtpriser

Lynhurtig levering

Find os