BRUG FOR HJÆLP

Ring på 5122 6805

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Se mere her

GRATIS LEVERING OVER 499,-

Levering 1-4 hverdage

14 DAGES RETURRET

Shop bekymringsfrit

Kategorier
Nyhedsbrev

Sammenlign

Der er ingen varer til sammenligning

HÅRPLEJE

E-line REPAIR Mask 1000 ml

Vejl. udsalgspris: 299,00 kr

Din pris: 229,00 kr

SKU: 180101

Masken nærer og reparerer dybt inde i håret samt stabiliserer, styrker og genopbygger hårfibre.

Beskrivelse

Detaljer

ULTRA REPAIR serien reparerer og giver glans. Produkterne virker dybt inde i tørt og dehydreret hår og omstrukturerer og bringer nyt liv til håret. 


E-line REPAIR Mask er til tørt eller skadet hår. Masken nærer og reparerer dybt ned i håret samt stabiliserer, styrker og genopbygger hårfibrene.


REPAIR Mask er beriget med avocado, saflor og jojobaolie, hvilket er beregnet til at fugte, beskytte og reparere hårfibrene.


Fordele
Plejer og reparerer dybt
Stabiliserer, styrker og genopbygger hårfibrene. 


Indhold
Avocado 
Saflor
Jojobaolie


Størrelse
300 ml

Additional

Yderligere information

Kort beskrivelse

Masken nærer og reparerer dybt inde i håret samt stabiliserer, styrker og genopbygger hårfibre.

Farve Nej
Specialpris Nej

LEVERING OG FORDELE

GRATIS levering via Post Danmark ved køb 

over kr. 499,-

Post Danmark lørdagslevering 

Fragtpriser:
  • Husstandsomdeling: kr. 59,-
  • Afhentning ved nærmeste posthus eller døgnpost: kr. 39,- 
  • Levering til erhversadresse: kr. 49,-  
e-mærket

VI MATCHER PRISEN!
Finder du den samme vare til en lavere pris, på anden dansk webshop, kontakt da info@frisorlageret.dk og vi matcher prisen!

OM FRISØRLAGERET

Om Frisørlageret

Frisørlageret.dk er ejet af Bnc Products ApS. Den daglige drift varetages af Janet, der også er uddannet frisør. Det betyder, at du altid kan få kyndig og professionel vejledning omkring vores produkter. Vores primære arbejdsopgave er at sørge for, at du som kunde føler, du har fået en optimal oplevelse ved at handle med Frisørlageret.dk.

Vi sætter en stor ære i at give dig den bedste mulige service - ikke kun den service du forventer, men også den service der ligger udover forventningen. Vi samler nemlig på glade og tilfredse kunder! Skulle du mod forventning have en uheldig oplevelse, vil vi meget gerne høre fra dig, så vi kan forsøge at rette op på den fejl, der evt. er sket. Vi vil nemlig gøre alt for, at du ikke ”går” herfra med en dårlig købsoplevelse.

Vi har en kontaktformular her på siden, så det altid er nemt for dig at komme i kontakt med os. Teknisk support foregår via mail og Lone vil vurdere om der er behov for yderligere support pr. tlf. Ved spørgsmål om ordrer og levering, skriv til: info@bnc-products.dk eller ring på 75126805. Bliver telefonen ikke besvaret, er vi optaget med andre kunder og vi vil derfor opfordre til at sende en mail ved at benytte kontaktformularen, da vi desværre ikke har mulighed for at ringe tilbage til alle kunder.
Vi hos Frisørlageret.dk ønsker dig rigtig god fornøjelse med at handle her på vores webshop. Og forhåbentlig ser vi dig snart igen! 

 

 

bool(false)