Brug for hjælp?

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

GRATIS LEVERING OVER 499,-

14 DAGES RETURRET

Har du tidligere haft en kundekonto? Så bedes du oprette en ny her eller i kassen i forbindelse med et køb.

Refectocil

• REFECTOCIL FARVE TIL ØJENBRYN OG -VIPPER – GIVER VARIG SKØNHED!
• ENKEL OG SIKKER AT ANVENDE 
• HURTIG VIRKNING 
• BEDSTE FARVERESULTAT 
• HOLDER I OP TIL 6 UGER

HUSK AT REFECTOCIL BRYN OG VIPPE FARVERNE SKAL BLANDES MED OXIDANT FOR AT VIRKE!

Forberedelse: Fjern skånsomt alt gammel øjenmake-up, det anbefales at bruge RefectoCil Demaquillant, som er fuldstændig fedtfri. Vipperne og øjenbrynene skal være helt fedtfri og tørre for at opnå det optimale farveresultat. Tag nu 2 stk. vippeformater. 

Påfør creme på nederste øjenlåg og på undersiden af vippeformaterne med underlagscreme RefectoCil Creme. For at undgå at der kommer farve på huden, skal du forsigtigt trykke 1 stk. vippeformat under hver af vipperne.

Tilberedning: Umiddelbart før farvningen røres 2 cm RefectoCil tubefarve og 10 dråber RefectoCil Oxidant flydende (eller 15-20 dråber RefectoCil Oxidant creme) sammen til en cremeagtig pasta, i en kosmetikskål RefectoCil Cosmetic Dish. Benyt den vedlagte farvestav. 

Farvning: Øjnene lukkes og farven påføres på vipperne med farvestaven, indtil de er fuldstændigt dækket af farve. Derefter påføres den samme eller anden farve på øjenbrynene. NB! Påfør altid i brynenes vokseretning.

Trækketid: 5-10 minutter, afhængig af den ønskede intensitet. 

Rengøring af øjenbrynene: Efter trækketiden, fjernes den overskydende farve med en tør vat rondel, for derefter at slutrengøre med både vat rondel og lunkent vand. Hvis der er kommet farve på huden, fjernes misfarvningen hurtigt og forsigtigt med RefectoCil Tint Remover (farvefjerner). Du må ikke bruge Tint Remover direkte på vipperne og lige omkring øjenzonen. 

Rengøring af vipperne: Efter endt trækketid fjernes vippeformaterne forsigtigt. Med en tør vat rondel fjernes overskydende farve, for derefter at slutrengøre med både vatrondel og lunkent vand. Øjnene skal FORBLIVE lukkede, indtil rengøringen er helt færdig.

BEMÆRK: Refectocil Bleach nr.0, afbleger til brynene, må IKKE anvendes til vipperne. Afblegeren SKAL blandes med 3% Oxidant CREME 100ml! Kan bruges til at lysne bryn op til 3 toner.

Tilberedning: 2 cm af blonderingspastaen røres sammen med 20-25 dråber RefectoCil Oxidant CREME 100ml til en cremeagtig pasta i kosmetikskålen. Benyt den vedlagte farvestav.

Trækketid: afhængigt af den ønskede lysning.

Levering

Fragtpriser

Lynhurtig levering

Find os