Brug for hjælp?

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

GRATIS LEVERING OVER 499,-

14 DAGES RETURRET

Har du tidligere haft en kundekonto? Så bedes du oprette en ny her eller i kassen i forbindelse med et køb.

Permanent krølle behandling

Hvad er permanente krøller?

Permanente krøller er vedvarende krøller til dit hår, som får dit hår til at smukkere og mere fyldigt ud. At permanente sit hår kan være en omstændig process, hvis man ikke bruger den rette behandling og de rette produkter. I vejledningen vil du her blive klogere på hvordan du bør permanente dit hår så får du mest optimale resultater. 

 Hvordan kommer jeg i gang med at permanente krøller?

Vi har set mange halvhjertede forsøg på hvordan man ikke bør permanente sit hår. Du kan undgå halvhjertede resultater blot ved at vælge de rette produkter og rette behandling og derved opnå de mest flotte resultater.

Vi anbefaler uiden tvivl Evondil Quaternium som er et af de mest effektive produkter til permanent behandling. Du kan finde vores bedste produkter din permanent behandling her. 

Evondil Quaternium permanent:

Evondil Quaternium er en ny permanent med en speciel virkning på alle typer af hår. Den giver volume og pleje uden at påvirke hårets naturlige egenskaber. En ny formel med keratin komponenter som har høj lighed med hårfibrene, sikrer en mere kraftfuld behandling helt ned til hårrødderne og sikrer blødhed til længde og spidser. Genopretter den originale struktur i håret. Quaternium polymer styrker og former krøllet, blødgører og bevarer hårets elasticitet og gør det nemmere at rede ud. Hvede proteiner bidrager til at udrette hårstrukturen og på samme tid give fleksibilitet, elasticitet og glans. Triple effekten: Næring Beskyttelse Fugt. Resultaterne af triple effekten er ensartede krøller fra rod til spids, og en naturlig fylde i håret.

Brugsanvisning:

1. Vælg den rette behandling.

Efter en omhyggelig diagnose af hår og hovedbund, vælges den mest passende variant af Evondil Quaternium til den type hår der skal behandles.

  • 0 = Svært modtageligt hår.
  • 1 = Normalt hår uden rester af permanent og afblegning. 
  • 2 = Farvet, afbleget eller affarvet hår. 
  • 3 = Porøst eller lysnet hår. 


2. Forberedelse før brug: 

Vask håret med en skånsom neutral EVA shampoo. Lad være med at massere hovedbunden. Hvis håret har naturlig krøl og solid struktur kan det anbefales at bruge en smule alkaline shampoo. Skyl grundigt med vand og frottér evt. overskydende fugt ud med et håndklæde. Bemærk: Ekstremt tørt, porøst og ødelagt hår, hår med reflekser osv. bør forbehandles med Evondil Protect Gelé. Denne påføres efter vask med en passende mængde gelé direkte på de ødelagte områder. Brug evt. kam til at fordele det ligeligt med. Permanent påføres direkte herefter, dvs. at Evondil Protect gelé skal ikke skylles ud.

 

3. Krøl og påførelse af basis lotion.

Tag beskyttelseshandsker på før du begynder. Rul håret op iflg. den valgte metode (direkte el. indirekte) Væsken er skummende så alle typer teknikker kan bruges. Når oprulning er færdig, mættes håret for at sikre at produktet trænger ind i håret. Hvis væsken kommer i berøring med huden, vask med det samme af med vat vædet i vand. Den korrekte mængde væske er afhængig af hårlængde, hårtykkelse og porøsitet af håret. En gennemsnits anbefaling er: Op til 70 ml. for kort hår Op til 125 ml. for langt hår (ca. 20 cm) Det er ikke nødvendigt at beskytte hårspidserne under påføring eller under behandlingen (vat el. lign.) Processen kan nedbringes ved at dække hovedet med en speciel hætte til krølle permanent.

 

4. Behandlingstid. 

Anbefalet:

 Evondil med permanenthætteEvondil uden permanenthætte 
010-15 min.15-20 min.
110-15 min.15-20 min.
25-10 min. 10-15 min.
35 min.5-10 min. 


Ovenstående behandlingstider er ca. tider og afhænger af struktur og mængde af hår. Den endelige behandlingstid bør besluttes ved at teste et antal hårtotter.

 

5. Neutralisering 

Når behandlingen er færdig, skylles håret med varmt vand i 5-7 minutter. Tør overskydende fugt af med et håndklæde. Uden at rulle curlerne ud tilsættes neutraliserings væsken. Brug en svamp som er mættet i skummet/væsken, begynd med de curlere som er tættest på nakke og hals. Lad neutraliseringen virke i ca. 5-10 min. Rul håret af curler uden at trække i håret og tilsæt 2. del af neutraliseringen. Det sikres at håret er vådt i nakken og ved halsen helt ud til spidserne. Lad neutraliseringen virke i ca. 5-10 minutter Vigtigt: – den anbefalede behandlingstid for neutralisering er altid minimum.

 

6. Sidste behandling 

Rens med rigelige mængder af varmt vand.

ADVARSEL: Permanent væsken indeholder thioglycol acid salts. Neutraliseringen indeholder hydrogen peroxide. Holdes væk fra børn. Brug handsker. Følg nøje de angivne instruktioner. Kun til professionel brug. Kan give udslæt i forbindelse med berøring af huden. Må ikke bruges til kunder med tør, irriteret eller ødelagt hovedbund. Eller til kunder der er allergisk overfor permanentvæske. Gør ikke håret vådt med væske før permanent. Undgå kontakt med øjne. I tilfælde af kontakt med øjne skylles øjeblikkeligt med rigelige mængder vand og søg læge. Brug en tot bomuldsvat med rigelige mængder vand til at fjerne dråber el. stænk af væsken. Når den anbefalede el. skønnede permanent tid er færdig, skyl med varmt vand. Tør overskydende fugt af. Genbrug ikke vat totter eller håndklæder der har været i kontakt med permanent væsken. Brug ikke Evondil Quaternium hvis hovedbunden er følsom eller der er skader (sår). Evondil protecter beskyttelse Evondil beskyttelse er en specielt udviklet beskyttende gele for tørt og porøst hår. Den tilfører proteiner som har en speciel lighed med keratinet i håret, hvilket giver fugt og beskyttelse helt ned til hårrødderne. Den er uundværlig ved hår som har været udsat for afblegning, lysning eller har rester af permanent. Den specielle sammensætning afbalancerer håret og forbereder det inden evt. permanent væsker tilsættes Brugsanvisning: Tilføres i vådt hår efter vask og før permanent påbegyndes. Placer en passende mængde af produktet i håndfladen (afhængig af længde og tilstand på håret). Masser det ind i håret ved hjælp af en kam og sørg for at det er fordelt ligeligt. Fortsæt med permanenten uden at skylle det ud af håret . .

Levering

Fragtpriser

Lynhurtig levering

Find os