BRUG FOR HJÆLP

Ring på 5122 6805

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Se mere her

GRATIS LEVERING OVER 499,-

Levering 1-4 hverdage

14 DAGES RETURRET

Shop bekymringsfrit

Hempz Haircare

Alle Hempz ® Couture og Hempz Bodycare produkter indeholder 100% ren økologisk Hamp Frø olie, en af naturens rigeste kilder til essentielle fedtsyrer (EFA), næringsstoffer og vitaminer, der fremmer keratin dannelsen i håret og forbedrer dit hårs styrke, tilstand og sundhed.

Hamp Frø er rige på vitaminerne E, C, B1, B2, B3 og B6. De indeholder omkring 25% protein, 30% kulhydrater, 15% næringsstoffer, 15% vigtige mineraler og 15% fibre. Hamp er en af de bedste kilder til essentielle fedtsyrer (EFA’er), med et perfekt 3:1 forhold af Omega-3 og omega-6 linolsyre, og indeholder 9 vigtige aminosyrer.
Industrihamp har ingen ulovlige anvendelser, og dyrkes til kommerciel brug i det meste af verden. Den indeholder ingen THC.

Hos Hempz Couture, er vi forpligtet til at producere luksuriøse hårplejeprodukter med høj kvalitet og professionelle formler. Når du bruger Hempz Couture, kan du være sikker på, at du ikke går på kompromis med sundheden og tilstanden af dit hår. Det er fordi Hempz Couture produkter er fremstillet af 100% ren økologisk hampfrø olie, en af naturens rigeste kilder til essentielle fedtsyrer (EFA), næringsstoffer og vitaminer. Alle produkterne er desuden farve sikre, sulfat-fri, gluten-fri, parabene-fri og 100% vegetabilske.

Position
Sorter faldende

Tabel Liste

24 pr. side

12 vare(r)

Position
Sorter faldende

Tabel Liste

24 pr. side

12 vare(r)