DANMARKS STØRSTE UDVALG
gratis levering og gratis retur
100 DAGES FULD RETURRET

Kontakt os

Adresse

Frisørlageret (UW Holding ApS)
Mosevej 6
DK-8240 Risskov
CVR 30201175
 

Frisørlageret.dk er ejet af U.W. Holding ApS. Ulrik, der er stifter af U.W. Holding ApS har ansvaret for firmaets økonomi. Den daglige drift varetages af Tinne, der også er uddannet frisør. Det betyder, at du altid kan få kyndig og professionel vejledning omkring vores produkter. Vores primære arbejdsopgave er at sørge for, at du som kunde føler, du har fået en optimal oplevelse ved at handle med Frisørlageret.dk.

Vi sætter en stor ære i at give dig den bedste mulige service - ikke kun den service du forventer, men også den service der ligger udover forventningen. Vi samler nemlig på glade og tilfredse kunder! Skulle du mod forventning have en uheldig oplevelse, vil vi meget gerne høre fra dig, så vi kan forsøge at rette op på den fejl, der evt. er sket. Vi vil nemlig gøre alt for, at du ikke ”går” herfra med en dårlig købsoplevelse. 

Vi har en kontaktformular her på siden, så det altid er nemt for dig at komme i kontakt med os. Teknisk support foregår via mail og Tinne vil vurdere om der er behov for yderligere support pr. tlf. Ved spørgsmål om ordrer og levering, skriv til: info@frisorlageret.dk. Der er åben på tlf. man - ons - fre kl. 11-14. Bliver telefonen ikke besvaret, er vi optaget med andre kunder og vi vil derfor opfordre til at sende en mail ved at benytte kontaktformularen, da vi desværre ikke har mulighed for at ringe tilbage til alle kunder. 
Vi hos Frisørlageret.dk ønsker dig rigtig god fornøjelse med at handle her på vores webshop. Og forhåbentlig ser vi dig snart igen! 

Kontaktinformation

* Skal udfyldes